Costică Neaţă, ales preşedinte al organizaţiei PDL Vrancea

Costică Neaţă a fost ales, duminică, preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Vrancea, el asigurând de altfel până acum, din ianuarie 2013, conducerea interimară a filialei democrat-liberale.

301 afișări
Imaginea articolului Costică Neaţă, ales preşedinte al organizaţiei PDL Vrancea

Costică Neaţă, ales preşedinte al organizaţiei PDL Vrancea (Imagine: Diana Stoica/ Mediafax Foto)

Costică Neaţă a obţinut 162 de voturi din partea delegaţilor la conferinţa de alegeri, în timp ce contracandidatul său, consilierul judeţean Liviu Bostan, a întrunit 147 de voturi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La alegerile organizate duminică la Focşani, la care au participat peste 300 de delegaţi din localităţile judeţului Vrancea, a fost prezent şi senatorul PDL de Constanţa Gigi Chiru. Acesta a spus, în debutul conferinţei de alegeri, că nu a venit cu un nume în plic pe care să îl impună delegaţilor.

Iniţial, în competiţia pentru funcţia de preşedinte al PDL Vrancea s-au mai înscris trei candidaţi - Raluca Ioan, Tiberiu Miron şi Daniel Moroşanu. Doi dintre aceştia au renunţat la candidatură după ce au luat cuvântul în faţa delegaţilor.

Costică Neaţă a declarat că obiectul PDL Vrancea este obţinerea a minimum 20% la alegerile europarlamentare.

"La alegerile prezidenţiale ne vom lupta să susţinem un candidat comun al dreptei şi acela sperăm să fie, din tot sufletul, domnul Predoiu. Vrem ca la viitoarele alegeri locale să identificăm oamenii capabili să câştige alegerile şi să avem peste 20 de primari. Vrem să câştigăm, dacă nu singuri, împreună cu un alt partid din opoziţie, conducerea Consiliului Judeţean Vrancea", a spus în discursul său Costică Neaţă. Acesta a arătat că partidul nu are nevoie de vedete, ci "de oameni care să fie alături nu doar cât durează un mandat de deputat".

Filiala Vrancea a PDL era condusă interimar de către Costică Neaţă, după ce un alt preşedinte interimar, Gabriel Postolache, primarul comunei Ţifeşti, a demisionat. Acesta din urmă îl înlocuise la conducerea PDL Vrancea pe fostul deputat Alin Trăşculescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici