Crin Antonescu îi transmite condoleanţe preşedintelui Băsescu

Liderul PNL, Crin Antonescu, i-a transmis un mesaj de condoleanţe preşedintelui Traian Băsescu, a cărui mamă a murit luni după-amiază.

39 afișări
Imaginea articolului Crin Antonescu îi transmite condoleanţe preşedintelui Băsescu

Crin Antonescu îi transmite condoleanţe preşedintelui Băsescu (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Domnule preşedinte, vă adresez sincere condoleanţe pentru greaua pierdere suferită. Vă asigur că, în pofida gravelor divergenţe care ne despart în plan politic, sunt alături de dumneavoastră şi de familia dumneavoastră, fiindcă înţeleg foarte bine durerea pricinuită de pierderea celor dragi", i-a transmis preşedintele PNL şefului statului.

Elena Băsescu, mama preşedintelui Traian Băsescu, a murit, luni, la Constanţa, la vârsta de 81 de ani, ea suferind de o boală gravă şi fiind operată la Institutul Oncologic "Prof. dr. Alexandru Trestioreanu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici