Crin Antonescu: Politicienii nu mai pot minţi cu neruşinare fără a fi pedepsiţi

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Petroşani, că politicienii din România vor trebui pedepsiţi dacă mai "mint cu neruşinare", susţinând că în momentul de faţă nu există soluţii pentru problemele punctuale, ci se repetă aceleaşi minciuni de ani de zile.

28 afișări
Imaginea articolului Crin Antonescu: Politicienii nu mai pot minţi cu neruşinare fără a fi pedepsiţi

Preşedintele PNL Crin Antonescu (Imagine: Chitu Alexandru/Mediafax Foto)

"Nu există soluţii pentru probleme punctuale, nu există proiecte pentru zone speciale cum este de exemplu Valea Jiului. Nu există decât promisiuni. Nu există decât promisiunea că se întrezăresc semnele ieşirii din criză şi nu vedem care sunt semnele acelea, pentru că nu am auzit de oameni angajaţi, ci doar de oameni disponibilizaţi. Se repetă aceleaşi minciuni, pentru că suntem în campanie electorală", a spus Antonescu.

El a afirmat că votul din 7 iunie ar trebui să reprezintă şi o sancţiune dată politicienilor pentru a înţelege "că în România nu mai pot minţi cu neruşinare fără a fi pedepsiţi".

Acesta a adăugat că, totuşi, nu se poate spune că toată clasa politică românească este alcătuită "din şmecheri şi hoţi".

"Sunt foarte mulţi oameni politici de la PNL şi de la alte partide care au făcut foarte multe lucuri bune. Oamenii trebuie să facă diferenţa între cei buni şi cei răi, între cei la care binele este mai important decât răul. Altfel, dacă vom spune că nu ne pasă vom avea o ţară condusă nu de oameni care câştigă campanii electorale adevărate, ci de cei care câştiga concursuri de şmecherii", a afirmat Crin Antonescu.

Crin Antonescu a făcut, sâmbătă, o vizită în Valea Jiului, fiind însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, de candidatul PNL pentru europarlamentare Ben-oni Ardelean şi de preşedintele PNL Petroşani, Alin Simota.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici