Crin Antonescu: Vreau să fiu un altfel de preşedinte

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat, sâmbătă, în cadrul Ligii Aleşilor Locali, organizată la Sala Reduta din Braşov, că vrea să fie un altfel de preşedinte decât Traian Băsecu, iar campania electorală a PNL nu se va baza pe "scandaluri şi urlături".

22 afișări
Imaginea articolului Crin Antonescu: Vreau să fiu un altfel de preşedinte

Crin Antonescu: Vreau să fiu un altfel de preşedinte (Imagine: Mediafax Foto)

Candidatul PNL la Preşedinţie trebuia să se întâlnească cu liderii locali veniţi din toată ţara la ora 10.00, însă Crin Antonescu a întârziat mai mult de o oră motivând că acest lucru s-a întâmplat din cauza traficului.

Antonescu a spus, în discursul său, că vrea să fie un altfel de preşedinte, susţinând că o campanie electorală nu trebuie să se transforme într-un "concurs de scandaluri".

"Nu un concurs de scandaluri trebuie să fie această campanie. România suferă de prea mult scandal. Faptul că Traian Băsescu a interpretat modificat, mutilat, după bunul său plac Constituţia şi înţelesul general a ceea ce înseamnă preşedinte al României, faptul că a făcut o instituţie pentru un singur jucător nu înseamnă că trebuie să fac la fel şi eu. Preşedintele trebuie să respecte prevederile Constituţiei chiar dacă nu sunt cele mai inspirate", a spus liderul PNL.

Acesta a precizat că partidul pe care îl conduce trebuie să arate românilor că se poate şi altfel, iar în campania electorală liberalii nu se vor rezuma doar la a strânge mâna oamenilor şi a poza cu ei, ci şi de a le afla problemele.

"Să-i lăsăm pe ei să facă festivaluri, să se împingă în faţa altarelor cu preoţii, iar noi să le arătăm că se poate vorbi, acţiona, comporta şi altfel. Voi fi un alt model de preşedinte al României. Nu trebuie să răcnesc ca să puteţi înţelege că vom câştiga Preşedinţia", a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici