Cristian Diaconescu a votat pentru schimbare

Candidatul PSD la funcţia de primar general al Bucureştiului, Cristian Diaconescu, a votat, duminică dimineaţă, la o secţie de votare din Sectorul 3, împreună cu el exercitându-şi dreptul de vot şi fiica sa.

31 afișări
Imaginea articolului Cristian Diaconescu a votat pentru schimbare

Cristian Diaconescu a votat pentru schimbare (Imagine: Mediafax Foto)

Diaconescu a afirmat, după ce a votat, că momentul alegerilor locale este important pentru determinarea unei schimbări în administraţia locală a Bucureştiului.

"Am votat pentru lege, am votat pentru ordine şi mai ales pentru respectul datorat familiilor noastre de către comunitatea locală. Am votat pentru cei ce ştiu şi pot să facă ceva pentru comunitate. Şi mai ales este necesar să vedem dacă cei care au gestionat interesele Capitalei până acum mai sunt în stare să o facă", a spus el.

Diaconescu a spus că, după vot, va merge prin Bucureşti, îndemnând oamenii să voteze, pentru că alegerile locale ar trebui să fie un moment de expresie a conştiinţei civice a fiecăruia.

Candidatul PSD la funcţia de primar general al Capitalei a fost însoţit de fiica sa, de candidatul social-democrat la funcţia de primar al Sectorului 3, Doru Giugula, de Andrei Iucinu şi de consilieri din propriul staff.

Vezi aici galeria foto de la alegerile locale


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici