Cristian Preda, EXCLUS din PDL: Decizia este un abuz pus la cale de Udrea. Îmi voi face dreptate!

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată, luni, de conducerea partidului. Conform surselor citate, decizia a fost luată cu 30 de voturi "pentru" şi două voturi "împotrivă".

5132 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda, EXCLUS din PDL: Decizia este un abuz pus la cale de Udrea. Îmi voi face dreptate!

Cristian Preda (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Hotărârea finală ar urma să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

Europarlamentarul Cristian Preda consideră că decizia BPN al PDL privind excluderea sa din partid este "un abuz pus la cale de Elena Udrea", "o capcană" în care a căzut conducerea partidului, el precizând că îşi va face dreptate.

"Este un abuz pus la cale de Elena Udrea, o formă fără fond a politicii româneşti", a declarat Preda, pentru MEDIAFAX.

Cristian Preda a adăugat că este regretabil faptul că BPN al PDL a căzut în capcană.

"E regretabil că BPN al PDL a picat în capcana întinsă de cineva care acum fix trei zile spunea că toată lumea mă vrea candidat. Îmi voi face dreptate!", a afirmat Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici