Cristian Preda: Nu sunt purtătorul de cuvânt al preşedintelui Băsescu

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, vineri, la videochatul ziarului "Gândul", că nu este purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, că nu doreşte să-l implice pe acesta în dezbaterile din PDL şi că el are puncte de vedere care nu corespund cu opiniile şefului statului.

22 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda: Nu sunt purtătorul de cuvânt al preşedintelui Băsescu

Cristian Preda: Nu sunt purtătorul de cuvânt al preşedintelui Băsescu (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

"Nu sunt purtătorul de cuvânt al preşedintelui. Nu vreau să-l implic pe preşedinte în dezbaterile din PDL. (...) Sunt puncte în care vederile preşedintelui nu corespund cu opiniile pe care le am", a precizat Preda, la videochatul ziarului Gândul.

El a spus că preşedintele Traian Băsescu este un om politic suficient de puternic încât să nu aibă nevoie de purtători de cuvânt informali.

"Dezmint zvonurile care au circulat, informaţiile potrivit cărora aş fi, aşa, un agent secret infiltrat de Băsescu în coasta unor PDL-işti", a adăugat Cristian Preda, arătând că acesta nu este nici stilul său şi nici al preşedintelui.

Întrebat dacă va fi sancţionat pentru opiniile sale diferite în partid, Preda a spus că nu va fi dat afară din partid şi nici el nu va pleca din acest partid.

"De dat afară, nu mă vor da, este un partid cu o cultură democratică, deşi unii scrâşnesc din dinţi. Nu mă vor penaliza pentru libertatea de expresie şi eu nu plec", a afirmat europarlamentarul PDL.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici