Cristian Preda: PSD a devenit prizonierul baronilor locali

Consilierul prezidenţial Cristian Preda, candidat PDL la alegerile europarlamentare, a declarat, sâmbătă, la Constanţa, că PSD este un partid care a devenit prizonierul baronilor locali.

24 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda: PSD a devenit prizonierul baronilor locali

Consilierul prezidenţial Cristian Preda

"Stânga în România a fost redusă la baroni şi Vanghelie. Să nu uităm că actualul preşedinte al partidului, Mircea Geoană, a ajuns preşedinte al PSD pentru că era deja prizonierul baronilor locali. Ei l-au urcat împotriva lui Iliescu la conducerea partidului şi ei îl controlează, că e vorba de Mazăre, că e vorba de Oprişan, că e vorba de Vanghelie. Ei sunt cei care controlează în acest moment social-democraţia, cu garanţia lui Vanghelie, baronul de la sectorul 5", a spus Cristian Preda în discursul susţinut cu ocazia lansări candidaţilor PDL de la Constanţa.

El a avertizat că România riscă să devină prizoniera acestor baroni în cazul în care Mircea Geoană ar ajunge preşedintele ţării.

"Stânga mizează pe această coaliţie a baronilor, care vrea să facă nu doar din Mircea Geoană un prizonier, ci chiar din România un prizonier. Aceasta este miza social-democraţilor, să pregătească instalarea acestui captiv al baronilor în fruntea statului", a mai spus candidatul PDL.

Câteva sute de persoane din judeţele Constanţa şi Tulcea au participat, sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Constanţa, la lansarea candidaţilor PDL la alegerile europarlamentare. La eveniment au fost prezenţi liderul partidului, Emil Boc, precum şi Adriean Videanu, Cezar Preda, Elena Udrea, candidaţii Theodor Stolojan, Cristian Preda, Monica Macovei, Traian Radu Ungureanu şi parlamentarii PDL de Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici