Cristina Prună, după acuzaţiile lui Ciolacu: Este a treia moţiune simplă votată cu acest sistem

Deputatul USR PLUS Cristina Prună susţine că moţiunea împotriva ministrului Cristian Ghinea este a treia respinsă prin luarea în considerare a voturilor de pe tabletă şi că „până acum parlamentarii PSD şi AUR nu au semnalat vreo problemă”.

245 afișări
Imaginea articolului Cristina Prună, după acuzaţiile lui Ciolacu: Este a treia moţiune simplă votată cu acest sistem

Cristina Prună, după acuzaţiile lui Ciolacu: Este a treia moţiune simplă votată cu acest sistem

„Am o veste proastă pentru PSD şi AUR: nu mă las intimidată de circul lor ieftin din Camera Deputaţilor! Am condus şedinţa de plen, iar în cadrul acestei şedinţe moţiunea împotriva lui Cristian Ghinea a fost respinsă cu 171 de voturi contra, 143 pentru şi o abţinere. Respingerea moţiunii a declanşat un circ în Camera Deputaţilor, cu domnii Simonis (PSD) şi Simion (AUR) personaje principale care au început să urle de la tribună că voturile de pe tabletă nu trebuiau luate în considerare”, a scris pe Facebook deputatul USR PLUS.

Cristina Prună susţine că ameninţările cu plângerile penale nu o intimidează.

„Este a treia moţiune simplă votată în Camera Deputaţilor cu acest sistem şi până acum parlamentarii PSD şi AUR nu au semnalat vreo problemă. Pentru că nu este nicio problemă. Ameninţările cu plângerile penale nu mă intimidează! PSD trebuie să înveţe lecţia opoziţiei, îmi imaginez că e foarte greu după 4 ani în care s-au folosit de majoritatea parlamentară ca un tanc pentru a vota toate mizeriile în parlament. AUR trebuie să înveţe să nu mai copieze după PSD”, a mai scris Cristina Prună pe reţeaua de socializare.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, marţi seara, că va depune plângere penală pe numele deputatului Cristina Prună, pentru modul în care a condus şedinţa în care s-a dat votul pe moţiunea simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea, pentru că a ţinut cont de voturile online.

„Vom depune o plângere penală pe preşedinta de şedinţă (Cristina Prună - deputat USR) de astăzi (marţi – n.r.). Este inadmisibil. Cred că ştie şi un student în prima săptămână, o moţiune simplă sau o moţiune de cenzură nu este un act normativ, nu este o lege. Nu faci vot online. Nu poţi să vii, să aduni cele două fiindcă aşa ţi-au cerut preşedinţii de partid”, a spus Ciolacu, la România TV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici