Croitoru: N-am făcut parte din niciun serviciu secret şi nici nu am colaborat

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a declarat pentru MEDIAFAX, în replică la afirmaţiile deputatului PNL Horea Uioreanu, că nu a făcut parte din niciun serviciu secret şi nici nu a colaborat vreodată cu un serviciu secret.

20 afișări
Imaginea articolului Croitoru: N-am făcut parte din niciun serviciu secret şi nici nu am colaborat

Premierul desemnat, Lucian Croitoru (Imagine: Mediafax Foto)

"N-am făcut niciodată parte, sub nicio formă, din niciun serviciu secret, nici din ţară, nici din străinătate. Nici nu am colaborat. Nu îl cunosc pe Mircea Croitoru", a declarat premierul desemnat.

Deputatul PNL Horea Uioreanu a declarat, vineri, că din "analiza" pe care a primit-o de la "un grup de analişti" ar reieşi că "profilul şi traseul" premierului desemnat Lucian Croitoru ar putea fi ale unui "ofiţer sub acoperire".

Preşedintele Traian Băsescu l-a desemnat, joi, pentru funcţia de premier pe Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR.

Lucian Croitoru, consilier pe probleme de politică monetară al guvernatorului BNR, este doctor în economie, şi a ocupat în guvernele postdecembriste posturi de consilier sau expert, lucrând, de asemenea, pentru instituţii precum FMI sau USAID sau în programe PHARE. Croitoru are 52 de ani şi o vechime de 11 ani în BNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici