Cum vom gestiona valul 5? Răspunsul dat de premierul Ciucă

  • Guvernul vine cu o schimbare de abordare pentru pregătirea gestionării valului 5.
  • Premierul Nicolae Ciucă a anunţat la începutul şedinţei de Guvern că este nevoie de adaptarea protocolului de tratament, de noi resurse terapeutice şi de monitorizarea permanentă a stocurilor de medicamente
3125 afișări
Imaginea articolului Cum vom gestiona valul 5? Răspunsul dat de premierul Ciucă

Sursa foto: MediafaxFoto

Premierul s-a referit şi la incendiile din spitale, şi că trebuie înţeles tot ce este de înţeles din consecinţele grave ale acestora, pentru a nu se mai repeta.

Ciucă a precizat că la Ministerul Sănătăţii va fi înfiinţat un grup de management al informaţiilor operative în sănătate care să aibă rol de coordonare a resurselor, acţiunilor şi informaţiilor medicale, că va fi extinsă capacitatea de testare şi va fi îmbunătăţit rolul asistenţei medicale ambulatorii.

Joi va avea loc la Guvern o discuţie cu medicii de familie despre rolul important pe care îl vor avea în condiţiile în care vor avea noi responsabilităţi privind testarea pacienţilor pentru COVID.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici