Cum vor creşte salariile în 2011. Vezi aici propunerile discutate în coaliţie

Şedinţa de luni a Coaliţiei s-a concentrat pe Legea Educaţiei, dar mai ales pe Legea salarizării unice şi majorările pe care bugetarii ar urma să le primească din 2011. Dacă pe Legea Educaţiei consensul a fost rapid găsit, Cabinetul Boc urmând să-şi angajeze răspunderea pe acest act normativ dacă într-o săptămână sau maximum 10 zile dezbaterile nu se finalizează în Senat, în privinţa creşterilor salariale, fiecare formaţiune a venit cu variante radical diferite faţă de ceilalţi, informează Gândul.

51 afișări
Imaginea articolului Cum vor creşte salariile în 2011. Vezi aici propunerile discutate în coaliţie

Cum vor creşte salariile în 2011. Vezi aici propunerile discutate în coaliţie (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Nu s-a luat vreo decizie politică în privinţa majorărilor salariale, cert este însă faptul că fiecare dintre formaţiunile politice au încercat să-şi convingă colegii de Coaliţie să meargă pe scenariul propriu. Minorităţile naţionale, reprezentate de deputatul Varujan Pambuccian, au propus o majorare cu 14% a salariilor, urmând ca cei care au sub 1.000 de lei pe lună să primească ulterior nişte "compensaţii", în funcţie de evoluţia Produsului Intern Brut.

Alfă mai multe despre salariile din 2011 pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici