CV Tudor: Becali, un cioban român care dă bani la biserici, ar putea intra în Parlament

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, consideră că liderul PNG, Gigi Becali, "un cioban român care a dat bani la biserici", ar trebui să aibă loc "într-un Parlament plin de oameni fără Dumnezeu".

24 afișări
Imaginea articolului CV Tudor: Becali, un cioban român care dă bani la biserici, ar putea intra în Parlament

CV Tudor: Becali, un cioban român care dă bani la biserici, ar putea intra în Parlament (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu îl simpatizez pe puştiul ăsta, nu mă interesează banii lui, să se spele cu ei pe cap, însă eu cred că într-un Parlament plin de oameni fără Dumnezeu ar putea să intre un cioban român care a plătit nişte biserici şi a dat bani la biserici", a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, Vadim Tudor.

Întrebat care este stadiul negocierilor dintre PRM şi PNG-CD, Vadim ar răspuns că formaţiunea pe care o conduce nu negociază cu acest partid neparlamentar.

"Nu negociem, este o eroare", a spus el.

El a spus că le-a dat "mână liberă" vicepreşedintelui executiv al PRM şi secretarului general, Gheorghe Funar, să poarte "dialoguri" cu partidele parlamentare, Vadim Tudor subliniind că este mult spus "negocieri".

"Din câte ştiu eu, PNG nu este partid parlamentar, însă avem o neutralitate binevoitoare şi faţă de partidele extraparlamentare", a afirmat liderul PRM.

Vadim Tudor a exclus ideea că PRM ar putea să facă o alianţă electorală cu altă formaţiune politică, motivul fiind pragul electoral de 8 la sută pe care cele două formaţiuni ar trebui să îl obţină în alegeri.

Pe de altă parte, el apreciat că Gheorghe Becali nu este vinovat în cazul "valizei cu bani".

"Una este să premiezi o echipă (...) cu care nici nu eşti în competiţie, în meci direct, şi alta e să dai mită. Ce e asta corupţie pasivă?", şi-a declarat nedumerirea senatorul PRM. Liderul PRM a mai spus că echipa Steaua, al cărei patron este Becali, este "vânată pe nedrept de marii bandiţi ai fotbalului românesc".

În opinia sa, acestea sunt "prostii" ce nu reprezintă problema reală a fotbalului românesc, care este "îngrozitor de ilegal".

"Se rulează sume uriaşe de bani de către nişte gangsteri, fotbaliştii sunt trataţi ca nişte sclavi pe plantaţie", a declarat preşedintele PRM.

CV Tudor a declarat, recent, la Realitatea TV, că nu exclude o eventuală colaborare cu Gigi Becali şi că, dacă se încăpăţânează, şi el şi liderul PNG intră "de braţ" în Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici