CV Tudor după plecarea Olguţei Vasilescu: Când sunt dezertări din PRM, mă bucur că scap de lichele

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat, vineri, că se bucură că scapă "de lichele" atunci când unii parlamentari PRM sunt excluşi ori dezertează, precizând că nu doreşte să dea nume.

1 afișare
Imaginea articolului CV Tudor după plecarea Olguţei Vasilescu: Când sunt dezertări din PRM, mă bucur că scap de lichele

CV Tudor după plecarea Olguţei Vasilescu: Când sunt dezertări din PRM, mă bucur că scap de lichele

"Amintinţi-vă de sinuciderea politică a altor indivizi, care au fost amăgiţi de nişte partide că vor primi funcţii importante, însă nu numai că nu au căpătat aşa ceva, dar nici nu au intrat în viitorul Parlament, unii intrând chiar la puşcărie, cum sunt foştii deputaţi Raj Tunaru (...) şi Dorin Lazăr Maior (...)", a spus el în conferinţa de presă săptămânală.

Liderul PRM a arătat că nu ţine pe nimeni cu forţa, precizând că acelora care mint că şi-au dat ei demisia li s-a transmis, de fapt, că dacă nu pleacă singuri vor fi daţi afară.

"Atâta timp cât eu voi rămâne în fruntea partidului pe care l-am creat, PRM va fi indestructibil", a conchis preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor.

Liderul PSD Mircea Geoană a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Craiova, că  deputatul PRM Lia Olguţa Vasilescu s-a înscris în PSD, el apreciind că acest lucru "este un câştig net pentru partid".

Mircea Geoană a venit în conferinţa de presă însoţit de deputatul Lia Olguţa Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu a spus că negocierile pentru trecerea ei de la PRM la PSD au început în urmă cu un an. Ea a afirmat că preşedintele PSD Mircea Geoană a determinat-o să facă acest pas, însă a avut negocieri cu toate partidele parlamentare, mai puţin UDMR.

Deputatul a mai spus că decizia a fost transmisă preşedintelui PRM Corneliu Vadim Tudor, ea evitând să prezinte motivaţiile care au determinat-o să facă acest gest.

"Cred că se aştepatu la acest lucru încă de acum un an, de când au scris despre mine în «Tricolorul». Am iubit mult acest partid (PRM-n.r.) şi am pus suflet acolo. Sper ca foştii mei colegi să nu-şi schimbe părerea peste noapte despre mine. Eu nu am venit în PSD pentru funcţii, ba din contră, eu am pierdut funcţii venind în PSD. Eu nu voi mai fi preşedintele Comisiei de învăţământ din Cameră şi nici secretarul Comisei de regulament pentru că aceste funcţii au fost negociate de PRM şi este normal să rămână la ei", a declarat Vasilescu, mulţumindu-i preşedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru "ajutorul" pe care i l-a oferit în politică.

Liderul PSD a apreciat că trecerea Liei Olguţa Vasilescu la acest partid este un câştig net şi că este "o ştire care va reverbera în lumea politică".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici