CV Tudor: Propunerea PSD privind moţiunea de cenzură, experiment aiuritor şi riscant

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor consideră că propunerea liderului PSD Mircea Geoană privind iniţierea unei moţiuni de cenzură reprezintă "un experiment aiuritor şi riscant, care ar prelungi agonia societăţii româneşti" şi afirmă că PRM refuză să fie folosit "pentru a-şi face alţii interesele".

2 afișări
Imaginea articolului CV Tudor: Propunerea PSD privind moţiunea de cenzură, experiment aiuritor şi riscant

CV Tudor: Propunerea PSD privind moţiunea de cenzură, experiment aiuritor şi riscant

"În legătură cu cele anunţate de dl. Mircea Geoană la Bran, poziţia Partidului România Mare este clară: nu ne place viclenia în politică, aşa cum nu ne place să fim folosiţi, noi, pentru a-şi face alţii interesele", afirmă CV Tudor într-o declaraţie remisă, marţi, agenţiei MEDIAFAX, în care apreciază că "ceea ce propune Mircea Geoană acum este un experiment aiuritor şi riscant, care ar prelungi agonia societăţii româneşti".

Conform lui CV Tudor, "Geoană a spus că PSD va introduce o moţiune de cenzură, după care să se formeze un guvern PSD-PD-PLD, cu un prim-ministru de la PSD". "Adică el", afirmă liderul PRM.

De asemenea, el susţine că nici PD nu e de acord cu "o asemenea construcţie artificială".

Liderul PRM reaminteşte că el a anunţat, "cel dintîi", la conferinţa de presă a partidului, de săptămîna trecută, necesitatea introducerii unei moţiuni de cenzură împotriva "acestui iresponsabil Guvern româno-maghiar", dar nu cu orice preţ.

"Noi dădeam şi o soluţie: formarea unui Guvern de uniune naţională, pentru pregătirea alegerilor euro-parlamentare", afirmă Corneliu Vadim Tudor.

În opinia sa, "Băsescu şi Tăriceanu împreună au venit la putere şi tot împreună trebuie să cadă, nici unul nu are voie să supravieţuiască celuilalt nici măcar o zi – ei sînt doi duşmani înverşunaţi ai Poporului Român, vînduţi ungurilor".

"Ultimele lor mîrşăvii îmi dau tot dreptul să-i acuz de înaltă trădare de ţară!", conchide liderul PRM.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici