CV Tudor s-a certat cu o femeie care-i reproşa că blocase intrarea în secţia de vot

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a votat, duminică, împreună cu soţia şi una dintre fiicele sale, la Şcoala 150, după care s-a certat cu o femeie care îi reproşa liderului PRM că blocase intrarea în şcoală pentru a face declaraţii presei.

88 afișări
Imaginea articolului CV Tudor s-a certat cu o femeie care-i reproşa că blocase intrarea în secţia de vot

CV Tudor s-a certat cu o femeie care-i reproşa că blocase intrarea în secţia de vot (Imagine din arhivă; Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Nu e sediul de campanie. Vă rog, faceţi loc!", a spus femeia venită la vot.

"Ia mai tacă-ţi fleanca! Ne învaţă ea că nu e sediul de campanie", a replicat liderul PRM.

După ce a votat, Vadim Tudor a stat cu buletinul de vot în mână în faţa urnei pentru a fi pozat, după care a împărţit câteva dintre cărţile sale membrilor biroului electoral dintr-o altă sală decât cea în care a votat.

C.V.Tudor s-a arătat apoi nemulţumit că pe el nu-l transmite nicio televizune în direct, cum se întâmplă în cazul altor lideri de partide care "şi când strănută" sunt filmaţi.

El a mai spus că fraudele electorale "sunt mai mult decât evidente" şi a apreciat că prezenţa la vot va fi scăzută pentru că "românii sunt scârbiţi" de ce se întâmplă în ţara lor.

Întrebat cu ce gânduri a votat, Vadim Tudor a precizat: "Gândurile mele sunt că eu rezist. Am votat pentru ţara mea, pentru copiii mei, pentru copiii voştri şi pentru a ieşi cu fruntea sus în Europa".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici