Dacian Cioloş, despre o eventuală candidatură la prezidenţiale: E o posibilitate

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a declarat, sâmbătă, la Galaţi, întrebat despre o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale, că reprezintă „o posibilitate”, dar „pot fi şi alte posibilităţi”.

568 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş, despre o eventuală candidatură la prezidenţiale: E o posibilitate

Dacian Cioloş, despre o eventuală candidatură la prezidenţiale: E o posibilitate

Întrebat, sâmbătă, la Galaţi, în contextul în care participă alături de USR la alegerile europarlamentare, dacă se gândeşte şi pentru alegerile prezidenţiale la o formulă comună, preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a răspuns că se gândeşte la o formulă comună cu USR pentru toate alegerile care vor urma până în 2020.

„Ne gândim la o formulă comună cu USR pentru toate alegerile care vor urma până în 2020, dar deocamdată am discutat concret şi am ajuns la o formulă concretă pentru alegerile europarlamentare şi să luăm lucrurile etapă cu etapă. De principiu am discutat cu USR şi am stabilit că vom merge în parteneriat la toate celelalte alegeri, deci şi pentru prezidenţiale şi pentru locale şi evident pentru alegerile parlamentare. Deocamdată ne concentrăm pe alegerile europarlamentare”, a răspuns Cioloş.

Întrebat dacă el va fi numele pe lista comună pentru alegerile prezidenţiale, Dacian Cioloş a răspuns: „Nu am stabilit, nu am discutat de lucrul acesta. E o posibilitate, pot fi şi alte posibilităţi. Important este ca la alegerile prezidenţiale viitorul preşedinte să fie în continuare de partea forţelor democratice din România, care să susţină programul politic pe care îl avem şi noi. E evident un subiect important, pentru că intenţia noastră este să obţinem o majoritate politică în viitorul Parlament care să ne permită să modificăm şi Constituţia şi deci preşedintele va avea un rol important aici”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici