Dacian Cioloş neagă că ar fi purtat discuţii cu liberalii după Congresul PNL: „E o încercare ridicolă de influenţare a alegerilor din USR PLUS”

Co – preşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, neagă într-o declaraţie pentru Mediafax că ar fi discutat cu liberalii, după Congresul PNL despre reîntoarcerea USR PLUS la guvernare.

557 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş neagă că ar fi purtat discuţii cu liberalii după Congresul PNL: „E o încercare ridicolă de influenţare a alegerilor din USR PLUS”

Dacian Cioloş neagă că ar fi purtat discuţii cu liberalii după Congresul PNL: „E o încercare ridicolă de influenţare a alegerilor din USR PLUS”

„Nu am discutat nimic cu Florin Cîţu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. Nu ne întoarcem la guvernare decât în condiţiile deja expuse: alt premier şi calendar clar de reforme. Consider declaraţiile liberalilor o încercare ridicolă de influenţare a alegerilor din USR PLUS”, a declarat Dacian Cioloş.

Reacţia liderului USR Plus vine după ce mai mulţi lideri ai PNL au susţinut că după alegerea în fruntea PNL a lui Florin Cîţu, liberalii ar fi purtat discuţii cu Dacian Cioloş privind reîntoarcerea la guvernare a USR PLUS într-un cabinet condus tot de Florin Cîţu, dar cu liderul USR PLUS, Dacian Cioloş, în funcţia de vicepremier al României.

Liberalii susţin că după alegerea lui Florin Cîţu în funcţia de preşedinte al PNL ar fi „inacceptabil” pentru ei ca USR PLUS să stabilească premierul României şi împărtăşesc ideea unei reconfigurări sau a unui schimb de ministere în ideea în care USR PLUS se va reîntoarce la guvernare dar cred că totul se va decide după Congresul USR PLUS de la finalul săptămânii viitoare care va oficializa şi preşedintele USR PLUS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici