Dacian Cioloş: "Prosperitatea ne împlineşte când este construită cu muncă cinstită"

Premierul în exerciţiu Dacian Cioloş le-a urat sâmbătă românilor să aibă mai multă încredere şi forţa de a recunoaşte că prosperitatea ne împlineşte când este construită cu muncă cinstită, afirmând că România este "după chipul şi asemănarea noastră".

560 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş: "Prosperitatea ne împlineşte când este construită cu muncă cinstită"

Dacian Cioloş: "Prosperitatea ne împlineşte când este construită cu muncă cinstită" (Imagine: Dacian Cioloş / Mediafax Arhiva Foto)

"Mâine anul se înnoieşte şi tragem brazdă adâncă pentru un an 2017 prosper şi bun. Doresc românilor de pretutindeni, doresc fiecăruia dintre noi, mai mult zâmbet, mai multe bucurii, mai multă încredere şi forţa de a recunoaşte că prosperitatea ne împlineşte atunci când este construită cu onestitate şi muncă cinstită, că schimbarea care ne face mai buni vine din convingere şi că numai împreună putem împlini sentimentul de acasă", a scris premierul în exerciţiu Dacian Cioloş, pe Facebook.

Dacian Cioloş a afirmat că "România este după chipul si asemănarea noastră".

"România este după chipul şi asemănarea noastră. Dacă ne-o dorim mai bună, mai prosperă, mai curată, mai respectată, vă urez tuturor să aveţi încredere că putem, fiecare dintre noi şi toţi împreună, să fim astfel. La Mulţi Ani cu sănătate şi dragoste în mijlocul familiei şi alături de cei dragi!", conchis Cioloş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici