Sorin Grindeanu îl copiază pe Dragnea şi susţine că va renunţa la protecţia SPP

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a declarat, vineri, că dorinţa sa este aceea de a renunţa la protecţia SPP în cazul în care va ajunge prim-ministru ca urmare a votului Parlamentului, el referindu-se la gestul similar făcut de liderul PSD şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

2812 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu îl copiază pe Dragnea şi susţine că va renunţa la protecţia SPP

Sorin Grindeanu îl copiază pe Dragnea şi susţine că va renunţa la protecţia SPP (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Întrebat dacă va accepta protecţia SPP, Grindeanu a răspuns: "Nu sunt un om care caut aceste lucruri. Dacă legea îmi permite şi înţeleg că îmi permite, fiindcă domnul preşedintele Dragnea a renunţat – dorinţa mea e să renunţ".

El a mai spus că va merge la Palatul Victoria în momentul în care toate procedurile privind învestirea în funcţie şi jurământul vor fi finalizate şi nu înainte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici