Liderul PMP Traian Băsescu: "Greşit domnule Preşedinte! Din respect pentru români, trebuia să faceţi o declaraţie"

Liderul PMP Traian Băsescu a spus vineri că preşedintele Klaus Iohannis trebuia să anunţe desemnarea prim-ministrului Sorin Grindeanu, "fie ea şi nepotrivită", printr-o declaraţie, afirmând că prin comportamentul său preşedintele nu generează relaţii instituţionale corecte.

10872 afișări
Imaginea articolului Liderul PMP Traian Băsescu: "Greşit domnule Preşedinte! Din respect pentru români, trebuia să faceţi o declaraţie"

Liderul PMP Traian Băsescu: "Greşit domnule Preşedinte! Din respect pentru români, trebuia să faceţi o declaraţie" (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

"Greşit Domnule Preşedinte! Anunţarea desemnării Primului – ministru nu se poate face printr-un simplu comunicat. Dacă tot aţi decis să faceţi o desemnare fie ea şi nepotrivită, din respect pentru români, dar şi din respect pentru relaţia instituţională, era obligatoriu să faceţi acest anunţ extrem de important pentru România, într-o declaraţie făcută de dumneavoastră personal, de la Palatul Cotroceni. Că la această declaraţie ar fi fost bine să fie alături de dumneavoastră şi desemnatul este altă socoteală", a scris Băsescu pe Facebook.

Traian Băsescu a mai spus că lui Klaus Iohannis îi va fi greu să ceară relaţii instituţionale corecte dacă nu le generează prin faptele sale.

"Vă va fi greu să cereţi relaţii instituţionale corecte atâta timp cât dumneavoastră nu o generaţi prin propriul comportament", a conchis Traian Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici