Preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan: Prin lista guvernului vom vedea autonomia şi buna credinţă a prim-ministrului desemnat

Preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan a spus vineri că autonomia şi buna credinţă a premierului desemnat, Sorin Grindeanu, se vor vedea prin lista miniştrilor care vor face parte din Cabinetul său, afirmând că PSD nu trebuie să guverneze în interesul lui Liviu Dragnea.

1683 afișări
Imaginea articolului Preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan: Prin lista guvernului vom vedea autonomia şi buna credinţă a prim-ministrului desemnat

Preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan: Prin lista guvernului vom vedea autonomia şi buna credinţă a prim-ministrului desemnat

"Prin lista guvernului vom vedea autonomia şi buna credinţă a prim-ministrului desemnat. Aşteptam cu maxim interes lista guvernului, sperăm să avem ca miniştri oameni cu o activitate cunoscută şi feriţi de suspiciuni", spune preşedintele intermar al PNL, Raluca Turcan, citată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Turcan a afirmat că PSD trebuie să propună o echipă care să guverneze în interesul public şi nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea.

"Principala responsabilitate a PSD este să vina o echipă care sa guverneze în interes public şi nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea. România are nevoie de un guvern competent, european, cu viziune şi ferit de orice fel de vulnerabilităţi. De asemenea, vrem ca noul guvern să respecte angajamentele externe ale României şi să consolideze cooperarea cu partenerii şi aliaţii", a spus Raluca Turcan.

Preşedintele interimar al PNL a spus, însă, că PSD şi-a abandonat deja prevederi importante din programul de guvernare.

"PSD şi-a abandonat deja prevederi importante din programul de guvernare. La dezbaterile din Parlament vom arăta din nou frauda de încredere făcută de acest partid la alegerile din 11 decembrie", a conchis Turcan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici