Daea, sprijinit de şefi: i-am spus că nu trebuie să se simtă singur

„Să nu mă lăsaţi, fraţilor, în luptă singur, că sunt multe puşti pe mine”, a spus în şedinţa de Guvern ministrul Agriculturii, Petre Daea, în contextul crizei cerealelor din Ucraina. Vineri, premierul Nicolae Ciucă a explicat ce a vrut să spună, de fapt, Daea, şi ce răspuns i-a oferit.

137 afișări
Imaginea articolului Daea, sprijinit de şefi: i-am spus că nu trebuie să se simtă singur

Daea, sprijinit de şefi: i-am spus că nu trebuie să se simtă singur

Întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, ce răspuns i-a dat ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a cerut „să nu fie lăsat singur” pentru că „sunt multe puşti pe mine”, în contextul crizei cerealelor, premierul Nicolae Ciucă a spus că Daea nu trebuie să se simtă singur în Guvern.

„I-am spus că nu trebuie să se simtă singur pentru că încă de la început a existat un sprijin pe care i l-am acordat atât în ceea ce priveşte relaţia cu Comisia Europeană, cât şi prin implicarea tuturor consilierilor de stat din Cancelaria primului ministru care l-au sprijinit şi l-au consiliat în toate măsurile care au fost luate”, a spus Nicolae Ciucă.

Totuşi, de ce a simţit nevoia Petre Daea să facă o aasemenea solicitare? Ciucă a spus că „domnul ministru cred că nu a vrut să facă altceva decât să aibă un gest prin care face apel la colegi să îl sprijine şi dacă cineva are o idee mai bună decât cele care s-au discutat până acum să poată să îl ajute”.

„Vă cer sprijin, stimaţi colegi, să nu mă lăsaţi în luptă singur! O pot duce, dar...”, a spus Petre Daea, în timp ce vorbea în şedinţa de guvern despre mecanismele care trebuie implementate pentru monitorizarea culoarului de tranzit al cerealelor din Ucraina.

„Presupun că până acum nu v-aţi simţit singur... Nici de-aci înainte, domnule ministru, nu o să fiţi singur”, a replicat premierul, joi, în şedinţa de Guvern.

„Păi să nu mă lăsaţi, fraţilor, că sunt multe puşti pe mine”, a încheiat ministrul Daea.

În spaţiul public au apărut în ultima perioadă informaţii potrivit cărora PSD ar intenţiona schimbarea ministrului Agriculturii, Petre Daea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
daea,
ciucă,
singur

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici