Dan Barna, criticat în online pentru că i-a dat un autograf lui Emeric Ienei/ Liderul USR dezminte „fake news-ul” - VIDEO

Dan Barna este criticat în mediul online, după apariţia unor imagini în care îi dă un autograf lui Emeric Ienei. Unii internauţi spun că Barna nu l-a recunoscut, în timp ce alţii îi reproşează pur şi simplu gestul. Liderul USR susţine că este un fake-news infomaţia că nu l-ar şti pe marele antrenor.

1744 afișări
Imaginea articolului Dan Barna, criticat în online pentru că i-a dat un autograf lui Emeric Ienei/ Liderul USR dezminte „fake news-ul” - VIDEO

Dan Barna, criticat în online pentru că i-a dat un autograf lui Emeric Ienei: Dânsul e mai cunoscut

„Care-i treaba cu domnul Ienei? Il cunoaştem nu-l cunoaştem avem şi noi un pic de cultură şi respect?? Ştiţi treaba cu autografu' la Oradea?”, îl întreabă un internaut pe Dan Barna, într-un comentariu pe pagina de Facebook a USR.

„Era bine dacă va dădea domnul Ienei dumnevoastră un autograf, nu invers. Dansul este mai cunoscut şi are nişte realizări în spate pe când d voastră nu aveţi deocamdată nimic doar vorbe”, scrie cineva la postarea pe pagina de Facebook a lui Dan Barna, despre vizita sa la Oradea.

„Cred ca despre ieri ai fi putut sa spui doar atat: a fost o gafa, sunt om, pot gresi. Iti garantez ca ai fi avut foarte multa apreciere”, i-a mai spus un alt internaut prezidenţiabilului Alianţei USR-PLUS.

Altcineva i-a comunicat: „Prietene, nu cred ca realizezi cat de penibil ai devenit impartind autografe peste tot! rar mi-a fost dat sa vad asa ceva. l-ati prins pe Emil Constantinescu?"

O altă persoană îl întreabă râzând pe Dan Barna: „Te-ai oferit sa dai autografe tuturor? Sau doar lui Emeric Ienei? :))”.

Comentariile au fost făcute în mediul online, după apariţia imaginilor în care Dan Barna îl întreaba pe antrenorul Emeric Ienei dacă vrea un autograf. Cei doi s-au văzut în timpul vizitei de la Oradea a lui Dan Barna, în cadrul campaniei pentru prezidenţiale.

Liderul USR a mers pe străzile oraşului unde a discutat cu bihorenii. La un moment dat, aşa cum se poate observa şi în imaginile postate în online, pe stradă l-a văzut pe Emeric Ienei. A intrat în discuţie cu el şi s-a oferit să îi dea un autograf.

Urmăriţi momentul mai jos, începând cu minutul 3.26

Unul dintre cei prezenţi spune: "Nea Imi, daţi-i şi dv. un autograf"

Dan Barna afirmă: "Acum îmi daţi şi dv aici şi întinde hârtia".

Liderul USR a postat, la rândul său, imaginile pe internet, comentând că este fake news informaţia potrivit căreia nu ştia cu cine stă faţă în faţă.

"Fake news-ul că nu l-aş fi recunoscut e la fel de credibil precum informaţia că s-a aflat că nu beau apa lichidă", a scris prezidenţiabilul USR.

Dan Barna a intrat în politică în anul 2016, ca secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene în Guvernul Cioloş. Acesta este deputat USR, ales la parlamentarele din decembrie 2016. A preluat şefia USR în 2017, după demisia lui Nicuşor Dan. Barna este prezidenţiabilul Alianţei USR-PLUS.

Emeric Ienei, în vârstă de 82 de ani s-a născut pe 22 martie 1937, în Agrişu Mic. A jucat la UTA, Steaua Bucureşti şi Kayserispor. Ca antrenor al Stelei a câştigat cinci titluri naţionale, patru Cupe ale României şi Cupa Campionilor Europeni din 1986. Între 1986 şi 1990 a antrenat echipa naţională.

Taguri:
barna,
emeric ienei,
usr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici