Dan Barna, despre lupta din PNL: Partenerul meu va fi cel care va câştiga alegerile din PNL

Liderul USR PLUS Dan Barna a anunţat că va colabora cu PNL indiferent de numele celui care va câştiga funcţia de preşedinte al liberalilor la alegerile din septembrie. Partenerul meu va fi cel care va câştiga alegerile din PNL, a spus Barna.

364 afișări
Imaginea articolului Dan Barna, despre lupta din PNL: Partenerul meu va fi cel care va câştiga alegerile din PNL

Dan Barna, despre lupta din PNL: Partenerul meu va fi cel care va câştiga alegerile din PNL

Declaraţia a fost făcută marţi, la TVR.

„Partenerul meu va fi cel care va câştiga alegerile din PNL”, a anunţat liderul USR PLUS, Dan Barna.

Dan Barna a refuzat să spună dacă va accepta schimbarea premierului în cazul în care Florin Cîţu va pierde alegerile din partid.

„Eu nu vreau să speculez scenarii”, a spus Barna.

Alegerile din PNL vor avea loc în septembrie. Tot în toamnă sunt programate şi alegerile pentru funcţiile de conducere din USR PLUS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici