VIDEO| Dan Barna, după eşecul de la alegeri: ”Îmi asum responsabilitatea. Vom face o analiză în partid”. Ce spune despre demisie

Candidatul USR PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, susţine de la 12:00 o conferinţă de presă pe tema rezultatelor alegerilor de duminică.

5825 afișări
Imaginea articolului VIDEO| Dan Barna, după eşecul de la alegeri: ”Îmi asum responsabilitatea. Vom face o analiză în partid”. Ce spune despre demisie

LIVE VIDEO| Dan Barna susţine o conferinţă de presă pe tema rezultatelor alegerilor

"Am văzut punctajele, procentele, îmi asum responsabilitatea pentru acest obiectiv pe care nu l-am atins, de a avea un tur 2 fără PSD. Electoratul a decis că turul 2 să fie despre Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis. Am parte din vină că nu am reuşit să ajung cu mesajul de modernizare la mai mulţi cetăţeni", a spus Dan Barna.

Acesta a mai declarat că speră ca alegerile locale să primească un rezultat mai bun.

"E un proces din care învăţăm şi vom avea o analiză elaborată. Azi am convocat liderii din filialele judeţene la o primă discuţie. A fost cea mai grea campanie pentru noi şi suntem pe un drum în care credem mult. Am crezut că suntem mai sus decât ne-a dovedit electoratul", a mai spus Barna.

Biroul Electoral Central a anunţat, luni, primele rezultate oficiale, după numărarea voturilor 95,89% din secţiile de votare, potrivit cărora Klaus Iohannis a obţinut 36,91% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă 23,45%. Dan Barna se situează pe locul al treilea, cu 14,19% din voturi.
 

Barna, întrebat dacă-şi dă demisia: Categoric, nu. Nu sunt un lider care renunţă când dă de greu


"În acest moment, categoric nu. Îmi asum responsabilitate pentur rezultat, dar nu sunt un lider care renunmţă când dă de greu. Voi avea o discuţie cu colegii în seara aceasta", a anunţat Dan Barna, întrebat dacă-şi dă demisia.


Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici