Dan Mihalache şi Adrian Cioroianu printre ambasadorii rechemaţi de Iohannis. Lista completă

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 14 decrete de rechemare a unor ambasadori, cel mai cunoscut nume fiind cel al lui Sorin-Dan Mihalache, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

1779 afișări
Imaginea articolului Dan Mihalache şi Adrian Cioroianu printre ambasadorii rechemaţi de Iohannis. Lista completă

Dan Mihalache şi Adrian Cioroianu printre ambasadorii rechemaţi de Iohannis. Lista completă a ambasadorilor rechemaţi

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de rechemare a lui Radu Octavian Dobre din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în India, în Republica Maldivelor, în Republica Populară Bangladesh şi în Republica Federală Democratică Nepal, a lui Adrian Mihai Cioroianu din calitatea de ambasador, delegat permanent al României pe lângă UNESCO şi a lui Ferdinand Nagy, din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Muntenegru.

Alte decrete de rechemare îi vizează pe Carmen Liliana Burlacu, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Cehă, pe Daniela Brînduşa Băzăvan, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Maroc şi în Republica Islamică Mauritania, pe Dana Manuela Constantinescu, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Bosnia şi Herţegovina.

Iohannis a semnat decrete privind rechemarea lui Viorel Stănilă din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Macedonia de Nord, a lui Ion Gâlea din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Bulgaria, a lui Romeo Stanciu din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Uzbekistan, precum şi a lui Sorin-Dan Mihalache din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

De asemenea, sunt rechemaţi Radu-Liviu Horumbă din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Georgia şi Adrian Kozjacski din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Islamică Iran, precum şi Mircea Perpelea se recheamă din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Albania şi Cristian Istrate din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar, şef al Misiunii permanente a României pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici