Dan Nica, propus de Geoană interimar la MAI

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că îi va sugera premierului Emil Boc ca vicepremierul Dan Nica să asigure interimatul la conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor, în condiţiile în care lui Gabriel Oprea i s-a retras spijinul politic.

22 afișări
Imaginea articolului Dan Nica, propus de Geoană interimar la MAI

Dan Nica, propus de Geoană interimar la MAI (Imagine: Mediafax Foto)

"Îi voi sugera domnului prim-ministru Boc şi sper să fie de acord ca, până la numirea unui nou ministru, domnul Dan Nica, vicepremierul care ne reprezintă în Guvern, să asigure interimatul acestui minister (Ministerul Administraţiei şi Internelor, n.r.). Nu dorim ca ministerul să rămână fără conducere", a spus Geoană.

El a arătat că PSD va convoca "foarte rapid" un CExN pentru a face o nouă propunere de ministru, pe care o va înainta primului-ministru şi Parlamentului pentru omologare.

Conducerea PSD a decis cu o largă majoritate retragerea sprijinului politic ministrului de Interne Gabriel Oprea, urmând să facă o nouă propunere pentru acest post, a anunţat, luni, după şedinţa BPN, liderul partidului, Mircea Geoană, care a anunţat şi propunerea de excludere a lui Oprea din PSD.

Geoană a precizat că propunerea de excludere a lui Oprea din formaţiunea social-democrată a fost înaintată Comisiei de integritate a partidului.

Citeşte şi:

PSD retrage sprijinul politic ministrului Oprea

Năstase: Un test al lui Băsescu în relaţia cu PSD

Vanghelie: Vom propune un ministru care să reprezinte PSD

Ponta şi Sârbu s-au abţinut la retragerea sprijinului lui Oprea

Mai mulţi lideri ai PSD îl creditează pe Dragnea drept succesor al lui Oprea

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici