Dan Şova, după consultarea dosarului său la Comisia juridică: Acuzaţiile sunt neîntemeiate

Senatorul PSD Dan Şova, pentru care DNA a cerut arestarea preventivă, şi-a consultat, marţi, la Comisia juridică, timp de mai multe ore, dosarul, precizând că acuzaţiile care i se aduc sunt neîntemeiate.

793 afișări
Imaginea articolului Dan Şova, după consultarea dosarului său la Comisia juridică: Acuzaţiile sunt neîntemeiate

Dan Şova, după consultarea dosarului său la Comisia juridică: Acuzaţiile sunt neîntemeiate (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Şova a ieşit din sala comisiei după 8 ore, precizând presei că se va pronunţa în legătură cu dosarul doar în faţa comisiei şi în plen.

"Acuzaţiile sunt neîntemeiate. În rest, mă pronunţ mâine în faţa comisiei şi, după aceea, în faţa plenului", a spus Şova.

Comisia juridică a Senatului se va pronunţa prin vot, miercuri, la ora 13.00, asupra cererii DNA privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a lui Dan Şova, a anunţat preşedintele comisiei Cătălin Boboc. El a spus că, după ce va fi întocmit raportul comisiei, acesta va fi depus luni la Biroul Permanent, care va decide când va intra în dezbaterea plenului Senatului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici