Dan Suciu rămâne purtător de cuvânt al Guvernului până după alegerile locale

Dan Suciu va rămâne purtătorul de cuvânt al Guvernului până după desfăşurarea alegerilor locale, iar în acest sens el îşi va prelungi şi după 31 martie detaşarea de la Banca Naţională a României, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

633 afișări
Imaginea articolului Dan Suciu rămâne purtător de cuvânt al Guvernului până după alegerile locale

Dan Suciu rămâne purtător de cuvânt al Guvernului până după alegerile locale

"Secretarul de stat din cadrul Cancelariei prim-ministrului Dacian Cioloş îşi va prelungi detaşarea de la Banca Naţională a României până după alegerile locale (5 iunie-n.r.). Detaşarea sa expira la sfârşitul acestei luni, dar cu siguranţă ea va fi prelungită cu şaizeci de zile", au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Decizia semnată de premierul Dacian Cioloş la finele anului trecut prevedea că "în perioada 23 noiembrie 2015 — 31 martie 2016, Dan Dumitru Suciu se numeşte în funcţia de secretar de stat, purtător de cuvânt al Guvernului, în cadrul Cancelariei primului ministru".

Din noiembrie 2014, Suciu a ocupat funcţia de purtător de cuvânt al Băncii Naţionale a României şi a venit la Guvern prin detaşare, pentru o perioadă limitată de timp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici