Dan Vîlceanu, ministrul Fondurilor Europene: România a îndeplinit deja 6 obiective din PNRR

  • Dan Vîlceanu, ministrul Fondurilor Europene: România a îndeplinit deja 6 obiective din PNRR
  • „Până la finalul anului, mai sunt 21 de jaloane, dar le vom îndeplini fără emoţii”, a precizat Vîlceanu.
364 afișări
Imaginea articolului Dan Vîlceanu, ministrul Fondurilor Europene: România a îndeplinit deja 6 obiective din PNRR

Guvernul a aprobat vineri ordonanţa care stabileşte modul în care pot fi cheltuiţi banii din PNRR.

„Ordonanţa specifică modul în care banii vor circula, este diferit circuitul faţă de cel al fondurilor europene... Ca element de noutate, anumite investiţii vor fi efectuate prin agenţiile de dezvoltare regională, mă refer la câteva investiţii din cadrul componentelor social, sănătate şi educaţie”, a spus Dan Vîlceanu.

Ministrul Fondurilor Europene a dezvăluit faptul că România a îndeplinit 6 obiective din PNRR şi că până la finalul anului vor mai fi atinse 21 de obiective.

„Le vom îndeplini, nu am emoţii foarte mari…. Monitorizăm îndeaproape, nu sunt elemente care să ne pună pe gânduri”, a explicat ministrul Vîlceanu.

Dacă vor fi probleme în realizarea investiţiilor se poate ajunge până la rezilierea contractelor, a precizat Vîlceanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici