Video Dăncilă a anunţat motivul pentru care participă la parada militară de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la Parlament, că va participa la parada militară care va avea loc la Arcul de Triumf de 1 Decembrie pentru a arăta „respect” faţă de împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, însă nu ştie dacă va ajunge şi la recepţia de la Palatul Cotroceni.

1289 afișări

„Da, am primit invitaţie. Voi participa la evenimentele dedicate zilei de 1 Decembrie, este an Centenar şi prin această participare arăt respect faţă de 100 de ani de la Marea Unire şi cred că este important ca la acest eveniment să particip”, a spus premierul Viorica Dăncilă, întrebată dacă va participa la parada de 1 Decembrie din Bucureşti.

Ea a spus că nu ştie dacă va ajunge şi la recepţia care va avea loc la Palatul Cotroceni, eveniment organizat de Klaus Iohannis.

„Aţi observat că atunci când am fost invitată, am participat. Nu pot să spun anul acesta pentru că s-ar putea ca de la evenimentul de la Bucureşti să merg în altă parte să încerc să merg în mai multe locuri, de aceea nu pot să vă dau un răspuns exact”, a precizat şeful Executivului.

Liderul PSD Liviu Dragnea şi-a întrebat consilierii dacă a primit invitaţie la parada militară de la Arcul de Triumf.

„Eu am primit invitaţie? Nu ştiu. Verific acum la cabinet”, a spus acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici