Dăncilă a reacţionat la declaraţia lui Macron potrivit căreia NATO e în „moarte cerebrală”

Viorica Dăncilă a spus, întrebată ce crede despre declaraţia lui Emmanuel Macron conform căreia NATO este în „moarte cerebrală”, că nu este de acord şi o astfel de afirmaţie poate zdruncina Alianţa Nord Atlantică, care trebuie să fie foarte unită.

3859 afișări
Imaginea articolului Dăncilă a reacţionat la declaraţia lui Macron potrivit căreia NATO e în „moarte cerebrală”

Dăncilă a reacţionat la declaraţia lui Macron potrivit căreia NATO e în „moarte cerebrală”

„Nu sunt de acord cu aceasta afirmaţie, pentru că această afirmaţie poate zdruncina Alianţa Nord Atlantică. Alianţa Nord Atlantică trebuie să fie foarte unită. Pentru noi NATO e foarte important şi e importantă relaţia cu Statele Unite, pentru că este partenerul strategic care asigură securitatea României. Nu sunt adepta unei astfel de afirmaţii”, a comentat Viorica Dăncilă, duminică la Antena 3, chestionată despre subiect.

Emmanuel Macron a declarat recent că ţările europene nu se mai pot baza pe SUA în materie de apărare, astfel că Alianţa Nord-Atlantică este în „moarte cerebrală”.

„Ceea ce experimentăm în prezent este moartea cerebrală a NATO”, a declarat preşedintele Franţei într-un interviu acordat revistei The Economist.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi „Like” paginii noastre de pe Facebook.

Taguri:
dăncilă,
macron,
nato

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici