Dăncilă îi reaminteşte lui Iohannis că a acceptat să fie propunerea de premier a lui Geoană şi că a susţinut Guvernul Năstase

Viorica Dăncilă l-a acuzat, sâmbătă, pe Klaus Iohannis de oportunism politic şi ipocrizie. Prezidenţiabilul social-democraţilor îl întreabă pe şeful statului cum se potriveşte retorica anti-PSD cu faptul că a semnat un protocol pentru susţinerea Guvernului Năstase.

1702 afișări
Imaginea articolului Dăncilă îi reaminteşte lui Iohannis că a acceptat să fie propunerea de premier a lui Geoană şi că a susţinut Guvernul Năstase

Dăncilă îl întreabă pe Iohannis: Cum se potriveşte retorica anti-PSD cu susţinerea Guvernului Năstase?

„Despre ipocrizie (sau oportunism politic): Cum se potriveşte retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de susţinere a Guvernului Năstase? Sau cu acceptul de a fi propunerea domnului Geoană de premier şi de a-l susţine cu toate forţele în campania din 2009? cc Klaus Iohannis”, a scris Viorica Dăncilă, sâmbătă, pe Facebook, dând tag şefului statului.

Şi fostul premier Adrian Năstase a prezentat, într-o postare pe blogul său, argumentele pentru care îl acuză de ipocrizie pe Klaus Iohannis, atunci când şeful statului spune că PSD a fost „o catastrofă” timp de 30 de ani. Acesta i-a reamintit preşedintelui Iohannis de colaborarea între PSD şi Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), în Sibiu, din perioada 2001-2004.

Klaus Iohannis a precizat în mai multe rânduri că este în război cu PSD, care a guvernat împotriva românilor, care a venit cu promisiuni, însă când a ajuns la guvernare a încercat să subjuge justiţia şi să acapareze instituţiile statului.

De asemenea, şeful statului a refuzat o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă, în campania pentru al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din 24 noiembrie, precizând că nu poate legitima un astfel de partid nedemocratic.

În schimb, preşedintele Iohannis va avea marţi o dezbatere pe teme de campanie, la care vor participa polititologi, jurnalişti şi formatori de opinie. SNSPA a anunţat că va evenimentul ar urma să fie găzduit în aula Bibliotecii Centrale Universitare.

Taguri:
dăncilă,
iohannis,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici