Dăncilă: O să îl sun pe Klaus Iohannis să îl felicit. Este un act de normalitate. A avut echipe care s-au mişcat mult mai bine în teritoriu

Viorica Dăncilă a declarat că îl va suna luni pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita pentru rezultatele la alegerile prezidenţiale. Liderul PSD a afirmat că este un act de normalitate.

2278 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: O să îl sun pe Klaus Iohannis să îl felicit. Este un act de normalitate. A avut echipe care s-au mişcat mult mai bine în teritoriu

Dăncilă: O să îl sun mâine pe Klaus Iohannis să îl felicit. Este un act de normalitate

„O să îl sun mâine pe domnul Iohannis şi o să îl felicit. Este normal. În politică, ca şi în sport, trebuie întotdeauna să îl feliciţi pe cel care a câştigat. Este un act de normalitate”, a spus Viorica Dăncilă, duminică seară, la sediul PSD.

Rezultatele provizorii, după numărarea a 9.081.127 voturi (99,94%) din ţară, arată că actualul preşedinte Klaus Iohannis a obţinut 63,16% din voturi, iar Viorica Dăncilă- 36,82%.

Datele Autorităţii naţionale Permanente sunt furnizate după numărarea voturilor din 18.740 de secţii şi arată astfel:

Klaus Iohannis- 63,16%

Viorica Dăncilă-36,82%

Dăncilă: Iohannis a avut echipe care s-au mişcat mult mai bine în teritoriu

Viorica Dăncilă a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis a avut echipe în teritoriu care s-au mişcat mult mai bine decât PSD. Ea a adăugat că în Comitetul Executiv Naţional al partidului se va discuta şi despre o posibilă schimbare a liderilor de filiale unde au fost rezultate slabe.

„Klaus Iohannis a fost mai apreciat, probabil, de electorat. A avut echipele care s-au mişcat mult mai bine în teritoriu. A câştigat foarte mult în oraşele şi judeţele mari şi ştiţi foarte bine că politica se face pe voturi”, a spus Viorica Dăncilă, la sediul PSD.

Întrebată dacă liderii unde rezultatele au fost slabe vor fi schimbaţi, Dăncilă a afirmat că acest lucru se va discuta în CEx-ul de marţi al partidului.

„Nu ştiu, decizia o voi lua în Comitet Executiv Naţional. Nu putem să avem o abordare unitară. Sunt judeţe unde niciodată nu am stat foarte bine, sunt judeţe unde am stat mai bine. Cred că trebuie să avem această discuţie”, a subliniat Dăncilă.

Liderul PSD a convocat şedinţa Comitetului Executiv al partidului pentru marţi, ora 18:30. Social-democraţii vor analiza rezultatul alegerilor prezidenţiale, dar şi nemulţumirile din partid. La şedinţă există posibilitatea şi convocării unui Congres pentru perioada următoare.

Rezultatele provizorii, după numărarea a 9.081.127 voturi (99,94%) din ţară, arată că actualul preşedinte Klaus Iohannis a obţinut 63,16% din voturi, iar Viorica Dăncilă- 36,82%.

Datele Autorităţii naţionale Permanente sunt furnizate după numărarea voturilor din 18.740 de secţii şi arată astfel:

Klaus Iohannis- 63,16%

Viorica Dăncilă-36,82

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici