Dăncilă pe bicicletă, spre nedumerirea USR: Noi vrem autostrăzi pe bune, nu PR pe biclă pe centura Bacăului

Deputatul USR Iulian Bulai a scris, sâmbătă, pe Facebook, un mesaj ironic la adresa premierului demis Viorica Dăncilă, afirmând că aceasta face „PR pe biclă”, deoarece în contextul inaugurării Centurii Bacău, a postat o fotografie în care, alături de alţi membri PSD, se plimbă cu bibicletele.

3471 afișări
Imaginea articolului Dăncilă pe bicicletă, spre nedumerirea USR: Noi vrem autostrăzi pe bune, nu PR pe biclă pe centura Bacăului

Dăncilă pe bicicletă, spre nedumerirea USR: Noi vrem autostrăzi pe bune, nu PR pe biclă pe centura Bacăului

„Doamna Dăncilă, noi în Moldova vrem autostrăzi pe bune, nu PR pe biclă pe centura Bacăului. Aţi avut 30 de ani să faceţi asta. Acum ne luaţi în râs cu bicicleta pe câţiva metri de centură. Autostradă înseamnă 4 benzi şi maşini care rulează cu 130 km/h. Această actiune şi poză reprezintă sare pusă pe rănile Moldovei. Izolată, săracă şi fără autostrăzi. Să ne înţelegem: pe autostradă mergi cu maşina. Cu viteză mare. Pe pista de biciclete, în oraş, mergi cu bicla. Sper să nu le confundaţi, doamna Dăcilă! PS: în primăvara cu elicopterul, toamna cu bicicleta. Numai cu maşina şi trenul nu vine. Ca să vadă şi ea pe bune cât de jalnică e infrastructura. Nu e ok deloc, doamna prim-ministru!”, a afirmat deputatul Iulian Bulai, ca reacţie la fotografia premierului demis, Viorica Dăncilă.

Totodată, şi USR a scris, pe Facebook, sâmbătă, că poza „pune sare pe rănile Moldovei”, fiindcă la preluarea conducerii Guvernului, Viorica Dăncilă a promis că se vor construi minim 350 de km de autostradă, însă au fost realizaţi doar 78, până în momentul de faţă, iar în lipsa autostrăzilor, premierul demis merge cu bicicleta pe şantierul Centurii Bacăului.

„Guvernul Dăncilă promitea la preluarea mandatului că vor fi finalizaţi minim 350 km de autostradă până în 2020. Suntem în octombrie 2019, iar până astăzi avem 78 km de autostradă deschişi, 56 anul trecut, 22 anul acesta. În lipsa autostrăzilor, Viorica Dăncilă a mers cu bicicleta pe şantierul centurii Bacăului, care se află în prezent la 31% grad de finalizare. Aţi avut 30 de ani să faceţi asta. Acum ne luaţi în râs cu bicicleta pe câţiva metri de centură. Această actiune şi poză reprezintă sare pusă pe rănile Moldovei. Izolată, săracă şi fără autostrăzi. Votează Dan Barna pentru un #tur2FărăPSD!”, a reiterat USR.

Viorica Dăncilă, premierul demis, a postat, sâmbătă, pe pagina personală de Facebook, o fotografie în care alături de alţi membri PSD, se plimbă cu bicicletele, la inaugurarea Centurii Bacău.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici