Dâncu: Includerea lui Şandru pe lista PSD pentru PE - un câştig

Fostul preşedinte al PSD Cluj Vasile Dâncu apreciază că includerea Laviniei Şandru pe lista PSD pentru PE ar fi un câştig pentru PSD şi spune că o decizie privind candidatura lui Şandru va fi luată de conducerea executivă a partidului, nu de "preşedinţi de onoare".

15 afișări
Imaginea articolului Dâncu: Includerea lui Şandru pe lista PSD pentru PE - un câştig

Dâncu: Includerea lui Şandru pe lista PSD pentru PE -un câştig

Dâncu a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că prezenţa Laviniei Şandru pe lista PSD ar fi un câştig pentru partid.

"Decizia este a celor din conducerea executivă, nu a preşedinţilor de onoare, pentru că ei răspund în faţa electoratului şi a membrilor. Există organizaţii care o vor pe Şandru, iar includerea ei pe lista PSD ar fi un câştig, pentru că este una dintre puţinele femei politician care are proiecte", a spus fostul lider al PSD Cluj.

Potrivit acestuia, reticenţa preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, în ceea ce priveşte prezenţa pe lista de europarlamentare a social-democraţilor a Laviniei Şandru este dată de vechiul conflict al acestuia cu Cozmin Guşă.

"Ion Iliescu personalizează relaţiile. A avut un conflict cu Cozmin Guşă şi poate de aceea are acum o reacţie emoţională, pe care o înţeleg. Dar până la urmă vom vedea dacă Ion Iliescu va fi ascultat sau nu", a spus Vasile Dâncu.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, miercuri, la Realitatea TV, că speră ca niciodată să nu se pună în partid problema de a se alege între el şi Lavinia Şandru, precizând că i se pare anormal să se apeleze, în vederea alegerilor pentru PE, la candidaţi din afara formaţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici