Dâncu, sigurul candidat pentru şefia PSD Cluj

Senatorul Vasile Dâncu este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PSD Cluj, vineri expirând termenul de înscriere pentru funcţii de conducere la nivelul filialei.

1 afișare
Imaginea articolului Dâncu, sigurul candidat pentru şefia PSD Cluj

Dâncu, sigurul candidat pentru şefia PSD Cluj

Preşedintele executiv al PSD Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că au mai fost înregistrate şapte candidaturi pentru funcţii de vicepreşedinte.

"La ora actuală PSD Cluj are un număr de şapte vicepreşedinţi, printre care se numără şi Vasile Dâncu. Statutul prevede un număr maxim de 15. Conferinţa Judeţeană va fi cea care va decide numărul final", a spus Cuibus.

Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj, în cadrul căreia va fi ales un nou preşedinte în locul lui Ioan Rus, care a demisionat, va avea loc în 22 ianuarie. La Conferinţă este invitat şi preşedintele partidului, Mircea Geoană.

Senatorul Vasile Dâncu şi-a anunţat, luni, candidatura la funcţia de preşedinte al PSD Cluj la Conferinţa Judeţeană a filialei, care va avea loc în 22 ianuarie.

Dâncu a declarat, la finalul Consiliului Judeţean al PSD Cluj, că a decis să candideze pentru că trebuie să dea ceva înapoi partidului.

"Nu a fost visul meu să candidez la preşedinţia organizaţiei PSD Cluj pentru că era Ioan Rus preşedinte de foarte mult timp şi ne-a explicat la fiecare şi ne-a construit pe fiecare pentru locul lui în organizaţie şi, mai ales, pentru funcţionalitate. S-a pus problema unui preşedinte pe timp de război, pentru că vom avea numai campanii electorale şi atunci Consiliul Judeţean mi-a propus să candidez. Am acceptat în ideea că trebuie să dăm fiecare ceva partidului înapoi”, a afirmat Dâncu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici