De ce nu vrea Mugur Isărescu să fie premier?

Guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Isărescu, nu va accepta în nicio situaţie un mandat de premier, a declarat pentru "Gândul" consilierul său, Adrian Vasilescu, care a explicat şi motivele care stau la baza acestui refuz categoric.

20 afișări
Imaginea articolului De ce nu vrea Mugur Isărescu să fie premier?

De ce nu vrea Mugur Isărescu să fie premier? (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Parcă este un făcut. De câte ori apare în discuţie nevoia unui premier, în mass-media începe să circule numele lui Mugur Isărescu. Precizez că până la această oră nu i s-a făcut o asemenea propunere", a spus Vasilescu.

"Guvernatorul este sigur că un premier în condiţiile actuale, ca să nu facă infarct la Guvern, trebuie să fie în jur de 50 de ani", a explicat Adrian Vasilescu unul din motivele pentru care Isărescu nu doreşte să fie premier.

Citeşte mai multe despre motivele care îl ţin departe pe Mugur Isărescu de funcţia de premier pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici