Deaconescu: Recunosc, sunt vinovat, sunt prieten cu Orban şi Crin Antonescu

Cătălin Deaconescu a declarat miercuri pentru MEDIAFAX, referindu-se la demiterea sa din funcţia de prefect al Capitalei, se face vinovat de prietenia cu Ludovic Orban, Crin Antonescu, Norica Nicolai şi toţi cei care doresc binele PNL.

51 afișări
Imaginea articolului Deaconescu: Recunosc, sunt vinovat, sunt prieten cu Orban şi Crin Antonescu

Deaconescu: Recunosc, sunt vinovat, sunt prieten cu Orban şi Crin Antonescu (Imagine: Mediafax Foto)

Cătălin Deaconescu spune că nu are ce să-şi reproşeze pe perioada cât a îndeplinit funcţia de prefect al Capitalei, afirmând că a încercat să fie un alt fel de prefect, fără şofer personal şi fără girofaruri, cu telefonul pus la dispoziţia tuturor bucureştenilor, afişat pe site-ul Prefecturii, cu acţiuni care au demonstrat că a luptat pentru cetăţeni.

"Sunt convins că am făcut treabă bună, nu am ce să-mi reproşez, sper că am reuşit să fiu un altfel de prefect şi că bucureştenii au apreciat acest lucru", a spus Cătălin Deaconescu proaspăt demis din funcţia de prefect al Capitalei.

Deaconescu a mai arătat că numărul telefoanelor primite în ultimele două zile, care se situează în jurul numărului de 300, îi demonstrează că bucureşteni au recunoscut calitatea sa de altfel de prefect.

Cătălin Deaconescu a fost trecut din funcţia de prefect al Capitalei în cea de inspector guvernamental, iar Ion Ţincu a fost desemnat prefect interimar, până la organizarea concursului de ocupare definitivă a postului, a declarat agenţiei MEDIAFAX Victor Paul Dobre, secretar de stat în MIRA.

Înlocuirea în funcţie a prefectului Capitalei a fost decisă în şedinţa de miercuri a Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici