DECLARAŢIA DE AVERE a fiului deputatului Anghel, candidat în colegiul tatălui: asociat la şapte firme, venituri de 250.000 lei

Fiul deputatului Florin Anghel, Alexandru, care candidează din partea ARD în colegiul tatălui său, este asociat la şapte societăţi comerciale, administrator la şase firme, declară venituri de peste 250.000 lei anual din salarii şi dividende, are un ceas de 4.500 de euro şi o casă în Băneasa.

969 afișări
Imaginea articolului DECLARAŢIA DE AVERE a fiului deputatului Anghel, candidat în colegiul tatălui: asociat la şapte firme, venituri de 250.000 lei

Florin Anghel (Imagine: www.cdep.ro)

Candidatul ARD în Colegiul uninominal 2 pentru Camera Deputaţilor în judeţul Prahova, Alexandru Anghel, este fiul deputatului PDL Florin Anghel, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Prahova şi un politician influent în zona Câmpina, care este inclusă în Colegiul uninominal 2.

Alexandru Anghel candidează în colegiul pe care acum îl reprezintă tatăl său, în condiţiile în care Florin Anghel, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova în perioada 2004 - 2008 şi deputat ales în 2008, nu va candida pentru al doilea mandat de parlamentar.

Conform declaraţiei de avere depusă în dosarul de candidatură, Alexandru Anghel, în vârstă de 30 de ani, deţine un teren intravilan de 212 metri pătraţi şi o casă în Băneasa, achiziţionată în anul 2002, are un ceas care valorează 4.500 de euro, bijuterii de 5.000 de euro, nu are maşină şi nici alte bunuri mobile.

În declaraţia sa de avere, Alexandru Anghel raportează pentru anul fiscal trecut venituri salariale totale în cuantum de 101.196 lei, ca director în trei societăţi comerciale, la care se adaugă venituri din dividende în cuantum de 150.648 lei, de la două societăţi la care este acţionar.

Alexandru Anghel nu are conturi bancare, şi nici datorii. El nu este singurul fiu de politician care candidează la aceste alegeri parlamentare în judeţul Prahova, alt candidat pentru un mandat de deputat fiind Vlad Cosma, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma.

 Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici