Delegaţia Permanentă a PNL s-a reunit la Casa Dante

Delegaţia Permanentă a PNL s-a reunit, luni, la Casa Dante, conform ordinii de zi, urmând să fie analizate rezultatele la euroalegeri, fiind posibil ca, la propunerea unor membri ai DP să fie abordat subiectul titularului de la Justiţie, dar şi cel al remanierii guvernamentale.

1 afișare
Imaginea articolului Delegaţia Permanentă a PNL s-a reunit la Casa Dante

Delegaţia Permanentă a PNL s-a reunit la Casa Dante

Principalul punct de pe ordinea de zi a şedinţei este analiza rezultatelor pe care fiecare filială PNL le-a obţinut la alegerile pentru Parlamentul European.

În urma analizei, mai multe filiale ar putea fi sancţionate din cauza rezultatelor slabe, sancţiunile putând merge până la dizolvarea Birourilor Judeţene ale filialelor respective.

De asemenea, se va discuta despre pregătirea campaniei pentru alegerile locale din 2008. În primul rând, se va constitui o echipă de coordonare la centru care se va ocupa de tot ceea ce implică această campanie.

Deşi nu figurează pe ordinea de zi a şedinţei, s-ar putea discuta la Delegaţia Permanentă şi despre o eventuală remaniere a Cabinetului Tăriceanu, în contextul demisiei ministrului Justiţiei Tudor Chiuariu, dar şi subiectul succesorului acestuia.

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, înaintea şedinţei Delegaţiei Permanente, că liberalii vor decide în această săptămână asupra succesorului lui Tudor Chiuariu la ministerul Justiţiei, apreciind că senatorul Norica Nicolai are cele mai mari şanse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici