Demisie importantă din USR, după o numire la Dezvoltare: Mi-a fost clar că expertiza nu e de folos

  • Fostul senator Florina Presadă a decis să demisioneze din USR şi aduce acuzaţii grave partidului.
  • Anunţul demisiei a fost făcut pe pagina sa de Facebook, vineri dimineaţa.
  • Florina Presadă a candidat în 2020 pe listele comune USR PLUS din Bucureşti pe un loc neeligibil.
2351 afișări
Imaginea articolului Demisie importantă din USR, după o numire la Dezvoltare: Mi-a fost clar că expertiza nu e de folos

Fostul senator Florina Presadă pleacă din USR: „Momentul despărţirii:

Fostul senator USR Florina Presadă, unul dintre cei mai vocali userişti, a demisionat, vineri, din partid, acuzând dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparenţă şi „politica de gaşcă”, după numirea lui Călin Badiu ca secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.

Florina Presadă a scris, vineri, pe Facebook, faptul că este „momentul despărţirii de USR” şi şi-a înaintat demisia biroului filialei USR Sector 3.

„A fost o decizie pe care am luat-o cu inima grea dar privind spre viitor. Adevărul este că nu mă mai regăsesc în această construcţie politică de ceva vreme iar după decizia BN USR de aseară de a-l propune pe Călin Badiu ca secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, mi-a fost clar că expertiza mea nu mai este de folos în această organizaţie. Dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparenţă şi politica de gaşcă au devenit emblematice pentru noul USR. Numirile politice pentru anumite poziţii sunt fireşti şi pot accepta că cei ajunşi la putere îi vor prefera pe unii în detrimentul altora, dacă au de ales între oameni cu competenţe similare. Dar ce nu pot accepta este ca în urma acestor numiri să aibă de suferit serviciul public sau ca aceste numiri să nu ţină cont deloc de competenţe”, scrie fostul senator USR.

Aceasta precizează că a cunoscut în USR oameni extraordinari, dar, „din păcate, mulţi dintre ei au părăsit deja partidul şi mulţi o vor mai face”.

Nu este prima dată când Florina Presadă critică modul în care s-a schimbat USR şi politica de la vârful partidului.

Florina Presadă a candidat în 2020 pe listele comune USR PLUS din Bucureşti pe un loc neeligibil şi i-a acuzat la acel moment pe liderii organizaţiei, Claudiu Năsui şi Vlad Voiculescu, că au manevrat votul intern.

Momentul despărţirii de USR Azi mi-am înaintat demisia din USR biroului filialei USR Sector 3. A fost o decizie pe...

Publicată de Florina Presadă pe Joi, 11 februarie 2021
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici