Denunţul fiului Sorinei Pintea pe numele lui Liviu Pop a fost clasat. Reacţia senatorului PSD: „Adevărul a învins”

Denunţul formulat de fiul Sorinei Pintea, Ionuţ Pintea, pe numele lui Liviu Pop, a fost clasat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Fiul fostului ministru îl acuza pe senatorul PSD că a primit în mod ilegal mai multe tranşe de bani.

9433 afișări
Imaginea articolului Denunţul fiului Sorinei Pintea pe numele lui Liviu Pop a fost clasat. Reacţia senatorului PSD: „Adevărul a învins”

Denunţul fiului Sorinei Pintea pe numele lui Liviu Pop a fost clasat. Reacţia senatorului PSD: „Adevărul a învins”

„DNA clasează cauza deschisă în baza denunţului formulat de Pintea Ionuţ împotriva senatorului Pop Liviu Marian întrucât fapta nu există”, conform deciziei procurorilor.

Senatorul PSD Liviu Marian Pop a scris, pe Facebook, după ce DNA a clasat denunţul formulat de fiul Sorinei Pintea, Ionuţ Pintea, pe numele său, că „adevărul a învins”. „Încă de la început mi-am susţinut nevinovaţia cu privire la aceste acuzaţii nefondate, mincinoase”, a adăugat el.

„Adevărul a învins! În februarie 2020 am fost acuzat de Pintea Ionuţ, fiul doamnei ministru Sorina Pintea de implicarea mea în presupusele activităţi ale mamei sale cu domnul Coste Mihai, caz care a fost intens mediatizat la acea vreme”, a scris, marţi, pe Facebook, Liviu Marian Pop.

Prin ordonanţa nr.112/P/2020 din 18 mai, emisă de către DNA, s-a dispus clasarea cauzei privind denunţul formulat împotriva lui Pop de către Pintea Ionut întrucât „fapta nu există”.

„Încă de la început mi-am susţinut nevinovaţia cu privire la aceste acuzaţii nefondate, mincinoase. Doresc să le mulţumesc d-lor avocaţi Sebastian Hotca şi Cristian Iusco pentru susţinerea, seriozitatea şi profesionalismul de care au dat dovadă în toată această perioadă, destul de delicată pentru mine şi familia mea, şi pe care-i recomand cu toată încrederea”, a adăugat social-democratul.

Sorina Pintea a fost arestată şi, ulterior, trimisă în judecată, sub control judiciar, fiind acuzată că a luat mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici