Deputat PDL: Emil Boc va rămâne premier şi preşedinte PDL şi va organiza alegerile din noiembrie

Deputatul PDL Tinel Gheorghe a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că Guvernul "şi-a făcut cu prisosinţă datoria" şi că Emil Boc va rămâne în cele două funcţii, de premier şi de preşedinte al partidului, până la alegerile din noiembrie, arătând că ar fi o mare greşeală schimbarea acestuia.

522 afișări
Imaginea articolului Deputat PDL: Emil Boc va rămâne premier şi preşedinte PDL şi va organiza alegerile din noiembrie

Deputat PDL: Emil Boc va rămâne premier şi preşedinte PDL şi va organiza alegerile din noiembrie (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Cred că premierul care este şi preşedintele partidului ştie ce are de făcut, dacă premierul va simţi nevoia unei remanieri este binevenită", a precizat Tinel Gheorghe, adăugând că "Guvernul şi-a făcut cu prisosinţă datoria".

El a spus că există şi unele nemulţumiri în teritoriu şi unele manifestări publice ale unor colegi sunt normale într-un partid democratic.

"Există nemulţumiri în teritoriu, cred că manifestările publice ale unora şi ale altora sunt manifestări normale într-un partid democratic şi nu ar trebui să creeze suspiciuni, nu se întâmplă nimic", a apreciat Tinel Gheorghe.

Deputatul a adăugat că solicitările unora de a se remania sau schimba premierul sau preşedintele nu se vor concretiza până în noiembrie.

"Cred că, până la urmă, cât priveşte solicitările unora de a remania, de a schimba premierul, de a demite preşedintele, nu se va întâmpla până în noiembrie. Primul ministru Emil Boc, care este şi preşedintele partidului, va rămâne în aceste două funcţii şi va organiza alegerile din noiembrie. După, vom vedea ce va fi", a mai spus Tinel Gheorghe.

El a adăugat că "ar fi de dorit" ca Emil Boc să rămână în aceste două funcţii şi ar fi "o mare greşeală" schimbarea lui.

Potrivit lui Tinel Gheorghe, partidul are capacitatea să-şi refacă imaginea deoarece are oameni valoroşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici