Deputat PNL acuză PSD Olt că ameninţă asistaţii social cu tăierea indemnizaţiilor dacă nu votează

Gigel Ştirbu a semnalat, vineri, că persoanele asistate social din judeţul Olt sunt chemate la primăriile administrate de PSD pentru verificarea cărţilor de identitate. Liberalul susţine că prin această procedură, asistaţii social sunt presaţi să voteze pentru a nu le fi tăiate indemnizaţiile.

590 afișări
Imaginea articolului Deputat PNL acuză PSD Olt că ameninţă asistaţii social cu tăierea indemnizaţiilor dacă nu votează

Deputat PNL acuză PSD Olt că ameninţă asistaţii sociali cu tăierea indemnizaţiilor dacă nu votează

"Doresc să trag un semnal de alarmă asupra practicilor murdare ale PSD aplicate populaţiei în judeţul Olt! Asistaţii social sunt chemaţi la primăriile din judeţ pentru a li se face o verificare la cărţile de identitate cu privire la valabilitatea acestora şi dacă cetăţenii au aplicat pe actul de identitate timbrul autocolant cu menţiunea «votat» care să ateste că au participat la primul tur al alegerilor prezidenţiale 2019. De asemenea, pe această cale, cetăţenilor asistaţi social din judeţul Olt li se aduce la cunoştinţă de către reprezentanţii PSD din primării, că în cazul în care aceştia nu se vor prezenta la urne şi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi nu vor alege Viorica Dăncilă, nici nu vor mai beneficia de ajutoarele sociale", se arată într-un comunicat de presă emis,vineri, de deputatul liberal Gigel Ştirbu.

Acesta susţine că PSD ameninţă persoanele care beneficiază de asistenţă socială din judeţul Olt, presându-i să iasă la vot.

"Acesta este modul în care poate convinge PSD-ul românii să iasă la vot şi aşa sunt ajutaţi să discearnă ce este bine pentru viitorul acestei ţări: ameninţaţi că vor trece de la faza de sărăcie lucie la săracie absolută. Precizez că judeţul Olt este captivul PSD în ultimii 30 de ani, se afă în topul judeţelor la numărul de asistaţi social, corupţia este la nivel înalt întinsă peste instituţiile statului şi investiţiile de orice fel lipsesc cu desăvârşire la nivelul judeţului Olt cât timp banii publici sunt gestionaţi de baronii PSD", mai notează Gigel Ştirbu.

Gigel Ştirbu a ataşat şi o fotografie făcută vineri, în care liberalul susţine că a suprins "asistaţi sociali" care aşteapă să le fie verificate cărţile de identitate în faţa Primăriei Izvoarele.

"Eu înteleg că doamna Dăncilă, uitându-se cu disperare la ceasul ei de doar 5000 de euro, vede că timpul trece extrem de repede în defavoarea ei în această campanie electorală, dar cât de josnic să fii încât să ameninţi oamenii, care abia trăiesc de pe o zi pe alta, cu tăierea unicei lor surse de venit?! Iubiţi mult românii, se vede!", a conchis deputatul PNL.

Al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidenţiale va a avea loc pe 24 noiembrie 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici