Deputat PNL îl taxează pe un coleg de la USR, fost avocat al lui Radu Mazăre: Emite judecăţi despre Klaus Iohannis

Deputatul PNL Gigel Ştirbu a declarat că deputatul USR Stelian Ion, care este fost avocat al lui Radu Mazăre, emite judecăţi de valoare la adresa lui Klaus Iohannis cu privire la decretele de numire a noilor miniştri de Interne şi Externe.

676 afișări
Imaginea articolului Deputat PNL îl taxează pe un coleg de la USR, fost avocat al lui Radu Mazăre: Emite judecăţi despre Klaus Iohannis

Deputat PNL îl taxează pe un coleg de la USR, fost avocat al lui Radu Mazăre: Emite judecăţi despre Klaus Iohannis

„Am văzut astăzi (miercuri - n.r.) cu surprindere, trebuie să recunosc, că fostul avocat al lui Radu Mazăre emite judecăţi de valoare la adresa Preşedintelui României vizavi de atribuţiile constituţionale pe care domnia sa le are. Se pare că nu mai există limite ale bunului simţ atunci când devii persoană publică, dar mai bine domnul Stelian Ion ar monitoriza contractele cu statul ale colegilor domniei sale, care se pare că sunt destul de consistente din punct de vedere valoric! Zic si eu!”, a afirmat Gigel Ştirbu, într-un comunicat de presă remis, miercuri, MEDIAFAX.

Deputatul USR Stelian Ion a criticat decizia de miercuri a preşedintelui Klaus Iohannis pentru numirea miniştrilor MAE şi MAI, Ramona Mănescu şi Nicolae Moga. Acesta s-a întrebat „cu cine joacă de fapt domnul preşedinte”.

"Numirea lui Nicolae Moga la Interne şi a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis şi nu poţi să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul preşedinte. O spun cu toată responsabilitatea: senatorul PSD Moga a fost permanent alături de Mazăre şi Nicuşor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanţei timp de aproape două decenii şi este, fără îndoială, unul dintre vinovaţii pentru decăderea acestui important oraş al României. E o comicărie de teatru absurd ca în timp ce justiţia demantelează o mafie şi îi bagă pe jupâni la puşcărie, locotenentul lor să devină şef peste poliţie. La rândul său, Ramona Mănescu este un personaj incapabil să-şi justifice averea impresionantă, dobândită adesea prin tranzacţii dubioase (vezi investigaţiile Rise Project https://bit.ly/2XMhwK4). Şi la fel de grav este că nimic nu o recomandă pentru poziţia de şefă a diplomaţiei. Asta merită România, domnule preşedinte Klaus Iohannis?", a scris, miercuri, pe Facebook, Stelian Ion.

Taguri:
ştirbu,
stelian,
ion

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici