Deputat PSD Covasna: Roberta Anastase, "un mega nimeni, care n-a avut în viaţa ei o carte de muncă"

Deputatul PSD Covasna Horia Grama susţine că funcţiile de preşedinţi ai Camerei Deputaţilor şi Senatului au fost deţinute, de-a lungul timpului, de somităţi din diferite domenii, "şi nu de un mega nimeni, cum e Roberta Anastase, care n-a avut în viaţa ei o carte de muncă".

653 afișări
Imaginea articolului Deputat PSD Covasna: Roberta Anastase, "un mega nimeni, care n-a avut în viaţa ei o carte de muncă"

Roberta Anastase (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, referitor la dorinţa USL de revocare a Robertei Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, că aceasta nu reprezintă din punct de vedere moral forul legislativ.

"Roberta Anastase defăimează şi chiar insultă calitatea noastră de deputat prin rămânerea ei în această poziţie. (…) Eu nu consider că sunt reprezentat acolo, ca preşedinte al acestui for legislativ, Camera Deputaţilor, de doamna Anastase. Consider că poziţia ei de preşedinte acolo defăimează instituţia respectivă prin modul în care ea a acţionat până acum", a spus deputatul PSD de Covasna.

Grama a menţionat că funcţiile de preşedinţi ai Camerei Deputaţilor şi Senatului au fost deţinute de somităţi ale vieţii româneşti din diferite domenii, "şi nu de un mega nimeni, cum e Roberta Anastase".

"Aceste funcţii, de-a lungul timpului, încă din perioada interbelică, au fost deţinute de somităţi ale vieţii economice, politice româneşti, şi nu de un mega nimeni, cum e doamna Anastase, care n-a avut în viaţa ei o carte de muncă şi s-a trezit paraşutată, din nu ştiu ce funcţie de şef la tineret în această funcţie foarte importantă în stat", a spus deputatul PSD de Covasna.

Parlamentarii USL au părăsit, miercuri, sala de plen a Camerei Deputaţilor, nemulţumiţi de faptul că propunerea de introducere pe ordinea de zi a cererii de revocare din funcţie a preşedintelui forului, Roberta Anastase, nu a fost supusă votului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici