Deputat UNPR exclus din partid

UNPR a decis excluderea din partid a deputatului de Prahova Răzvan Tănase, ales sub sigla PPDD şi înscris în UNPR în urmă cu un an, decizia fiind luată din cauza lipsei de activitate politică a parlamentarului.

383 afișări
Imaginea articolului Deputat UNPR exclus din partid

Deputat UNPR exclus din partid (Imagine: Camera Deputaţilor)

Într-un comunicat de presă transmis joi, reprezentanţii UNPR spun că Biroul Politic Permanent Naţional al partidului, reunit cu o zi în urmă în şedinţă, a decis excluderea în partid a deputatului Răzvan Tănase, ales în colegiul uninominal 6 din judeţul Prahova.

Decizia a fost luată la propunerea UNPR Prahova.

Preşedintele filialei Prahova a UNPR, Daniel Niculae, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că decizia de excludere din partid a fost luată în urma unei analize a activităţii parlamentarului, analiză care a arătat ”lipsa activităţii politice”.

Liderul UNPR Prahova a ţinut să precizeze că excluderea este una statutară, în condiţiile în care deputatul este acuzat de încălcarea mai multor articole din Statutul formaţiunii, legate de implicarea membrilor formaţiunii în activitatea politică.

Deputatul Răzvan Ionuţ Tănase, în vârstă de 35 de ani, aflat la primul mandat în Parlament, a fost ales deputat sub sigla PPDD, primind mandatul la redistribuire. El a demisionat din PPDD în iunie 2013, devenind independent. Tănase s-a înscris în UNPR trei luni mai târziu, în octombrie 2013, făcând parte din grupul parlamentar PSD din Camera Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici