Deputaţii PDL au decis să voteze la vedere împotriva moţiunii de cenzură

Deputaţii PDL au decis, luni, la şedinţa de grup parlamentar, să voteze împotriva moţiunii de cenzură "cu bilele la vedere" pentru a nu exista suspiciuni între ei, au precizat pentru MEDIAFAX surse din PDL.

22 afișări
Imaginea articolului Deputaţii PDL au decis să voteze la vedere împotriva moţiunii de cenzură

Deputaţii PDL au decis să voteze la vedere împotriva moţiunii de cenzură (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, decizia a fost luată cu majoritate de voturi şi "cu câteva abţineri".

Hotărârea de a vota cu bilele la vedere a fost luată pentru a nu exista suspiciuni între parlamentarii PDL, au adăugat sursele citate.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD va fi dezbătută, marţi, în Parlament, votul asupra acesteia fiind secret cu bile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici